Λίστα Επιθυμιών
Διεύθυνση

Αλ. Σταύρου 11, Θεσσαλονίκη 546 44

Επικοινωνία

Τηλ.: +30 231 021 2174
Email: info@electro-land.gr

Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική απορρήτου αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στη λειτουργία και τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των χρηστών και της ιστοσελίδας μας. Στον παρακάτω οδηγό, παρουσιάζουμε την πολιτική απορρήτου μας, η οποία καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διατηρούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

Συλλογή Πληροφοριών

Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να συλλέγονται διάφορες κατηγορίες πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών δεδομένων, όπως ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθύνσεις IP και πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας.

Χρήση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας σας ως χρήστη, την προσαρμογή του περιεχομένου και των διαφημίσεων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, καθώς και για την ανάπτυξη και τη διαχείριση των υπηρεσιών μας.

Διακίνηση Πληροφοριών

Δεν διακινούμε, δεν πωλούμε ούτε μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από τους χρήστες μας με τρίτα μέρη χωρίς τη συγκατάθεση τους, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε. Εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία από απώλεια, κατάχρηση ή αλλοίωση των πληροφοριών που λαμβάνουμε από τους χρήστες μας.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Μπορεί να προβούμε σε αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας ανά πάσα στιγμή, με την ανάρτηση των ενημερωμένων όρων σε αυτήν την ιστοσελίδα. Οι αλλαγές αυτές τίθενται άμεσα σε ισχύ μετά τη δημοσίευσή τους.

Ελπίζουμε ότι αυτή η πολιτική απορρήτου παρέχει μια σαφή εικόνα του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.