Λίστα Επιθυμιών
Διεύθυνση

Αλ. Σταύρου 11, Θεσσαλονίκη 546 44

Επικοινωνία

Τηλ.: +30 231 021 2174
Email: info@electro-land.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Η πολιτική επιστροφής μας είναι ευέλικτη. Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά του, εφόσον είναι στην αρχική του κατάσταση και έχετε την απόδειξη αγοράς.

Ναι, παρέχουμε εγγύηση σε όλα τα προϊόντα μας. Η διάρκεια της εγγύησης εξαρτάται από τον τύπο του προϊόντος και περιγράφεται στην πολιτική εγγύησης της εταιρείας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας ή να στείλετε email στη διεύθυνση που αναγράφεται στην επικοινωνία.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την τοποθεσία σας και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Κατά γενικό κανόνα, προσπαθούμε να παραδίδουμε τις παραγγελίες εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Η δωρεάν αποστολή προσφέρεται για παραγγελίες άνω των συγκεκριμένων όρων. Παρακαλούμε ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτικές κάρτες, τραπεζική μεταφορά, και άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή να παρακολουθείτε τα κοινωνικά μας δίκτυα για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Οι προδιαγραφές κάθε προϊόντος περιγράφονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα μας. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις, τα χαρακτηριστικά και άλλες λεπτομέρειες.

Ναι, παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης μετά την πώληση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.